Τομείς 

 

Η Philoxenia, με την εμπειρία και τη θέση της στην εκθεσιακή αγορά, μπορεί όχι απλά να συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα εκθετών, αλλά και να το οργανώνει και να το εντάσσει οργανικά σε ένα πλαίσιο που να δίνει το μέγιστο σε κάθε της επισκέπτη.

Στον ικανό χώρο λοιπόν που προσφέρουν τα 3 περίπτερα -13, 14 και 15- ξεδιπλώνεται βήμα-βήμα η ταξιδιωτική εμπειρία, από την κράτηση και τη μετακίνηση μέχρι την επαφή με τον πολιτισμό, την τοπική γαστρονομία και τον θεματικό τουρισμό.

Είτε λοιπόν μιλάμε για εμπορικούς επισκέπτες είτε για το ευρύ κοινό που έχει το ταξίδι στην κουλτούρα και την άποψη ζωής του, η επίσκεψη στη Philoxenia αποτελεί από μόνη της ένα συναρπαστικό ταξίδι!

 
 
Τουριστικοί Προορισμοί (Περίπτερο 15)
Περιφέρειες και δήμοι που θα προβάλουν τους προορισμούς των περιοχών τους. 
 
       
 
Συνεδριακός τουρισμός (Περίπτερο 13)
Εταιρίες οργάνωσης συνεδρίων, Συνεδριακά κέντρα.
 
       
 
Υπηρεσίες τουριστικών επιχειρήσεων (Περίπτερο 13)
Ηλεκτρονικά συστήματα οργάνωσης και εξυπηρέτησης. e-TRAVEL & e-HOSPITALITY, Ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων – Web Booking Engines, Συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και αυτοματοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, Software applications για ταξιδιωτικά γραφεία κ.λ.π. 
 
       
 
Τουριστικές επιχειρήσεις διαμονής (Περίπτερο 13, 15)
Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, Παραδοσιακοί ξενώνες, Ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα, Spa Resorts, Αγροτικά καταλύματα, Κάμπινγκ, και Χιονοδρομικά Κέντρα. 
 
       
 
Μεταφορές (Περίπτερο 13, 15)
Αεροπορικές εταιρίες, Σκάφη Αναψυχής, Ναυτιλιακές εταιρίες επιβατηγών πλοίων, Εταιρίες κρουαζιερόπλοιων, Τουριστικά λεωφορεία, Μισθώσεις οχημάτων. 
 
       
 
Πρακτορεία και τουριστικά γραφεία (Περίπτερο 15)
Πρακτορεία Τουρισμού, Tour Operators, Τουριστικά γραφεία 
 
       
 
Πολιτισμικός τουρισμός (Περίπτερο 15)
Αρχαιολογικοί χώροι, Μουσεία, Μοναστηριακά συγκροτήματα, Σπήλαια και Εθνικοί δρυμοί. 
 
       
 
Philoxenia.edu (Περίπτερο 13)
Εκπαιδευτικά Ιδρύπματα, Τουριστικές σχολές, Πανεπιστήμια